VALENCIA MARATON 2023

Paella party na najlepšem španskem maratonu!

1.12. – 4.12.2023

Valencia je eno najlepših španskih mest in drugi najhitrejši maraton na svetu. Tretje največje špansko mesto nudi izjemno veliko znamenitosti in kulinaričnih poslastic – navsezadnje je Valencija prestolnica paelle. Prijetne temperature, hitra in atraktivna maratonska proga, čudovito mesto z bogato tržnico, bogatim nočnim življenjem in španski temperamentom – rabite še kak razlog, da greste z nami?

PROGE: 42km
PREVOZ: Letalo
NASTANITEV: Apartma oz. Hotel
ORGANIZATOR: PROMO ŠPORT, Primož Kobe s.p

CENA: okvirna 500 eur in vsebuje:

  • PRIJAVNINA: Maraton 135 eur,
  • LETALO: osebna prtljaga + (vključena skupna prtljaga)
  • NASTANITEV apartma (doplačilo za enoposteljno sobo – sporočite ob prijavi)
  • Končna cena se bo oblikovala, ko bo vse rezervirano in glede na vašo prijavnino za maraton. V interesu nam je, da je cena čim manjša, zato pohitite s prijavami. Cena za spremljevalce je brez prijavnine.

POGOJI: Vsa organizacija in plačila gredo preko PROMO ŠPORTA. Vključeno je vodenje in stroški (letalo + prenočišče) vodje izleta. Zavarovanje ni vključeno. V primeru odpovedi vam bomo poiskušali najP zamenjavo ali kako povrnit stroške v nasprotnem primeru ne moremo kriP stroškov odpovedi.

PRIPRAVE NA MARATON: bodo potekale skupinsko. Tudi letos bomo imeli nedeljske jutranje teke. Skupaj bomo naredili težje treninge in dolžine, da nam bo lažje. Zato je to idealna priložnost, če se želite maratona udeležiti prvič.

 

1. ROK PRIJAV 16.1.2023 – Prijava + plačilo 1. obroka 200 eur
2. ROK PRIJAV 15.3.2023 – Prijava + plačilo 1. obroka 200 eur
3. ROK PRIJAV PONEDELJKA 13.4. Če bodo prijavnine še mogoče

PRIJAVA


Prijava v spletnem obrazcu spodaj + NAKAZILO 1. obroka v višini 200 eur na račun: SI56 6100 0001 5337 987; PROMO ŠPORT, Primož Kobe s.p., Potov vrh 5b, Novo mesto; Namen: Valencia maraton + ime in priimek
Prijava je sprejeta, ko je plačan prvi obrok. Račun boste prejeli po pošti. 2.obrok boste plačali predvidoma aprila ali maja, ko bodo znana končna cena.

Skrbimo, da ste aktivni!

Arhitektura v Valenciji je neverjetna.
Arhitektura v Valenciji je neverjetna.
Valencia je eno najlepših evropskih mest za obisk.

Morebitna vprašanja na fitklub@yahoo.com ali po telefonu 031 859 801.