VABLJENI NA 11. FIT KLUBOV COOPERJEV TEST AEROBNIH SPOSOBNOSTI

četrtek 18.5.2023 ob 17:30, stadion Portovald, Novo mesto

Na Cooperjev test vabimo vse od aktivnih do nekativnih, tistih, ki tečete ali ne tečete ali bi radi le preverili svojo telesno pripravljenost. Cilj ni tekmovanje ampak PREVERJANJE SVOJIH SPOSOBNOSTI!

Cooperjev test aerobih sposobnosti je namenjen najširši populaciji od aktivnih do neaktivnih. Namen je vsako leto zvabiti neaktivno populacijo v aktivno. Razdalja 2400m je ravno prav dolga, da k merjenju sposobnosti pritegne tudi tiste manj aktivne občane Novega mesta. Preko rezultatov Cooperjevega testa ugotavljamo dejanskega aerobno stanje posameznika. Rezultate testov beležimo in merimo trende v kondicijskih pripravljenosti posameznika. Cooperjev test z otroškimi teki poudarja družinski pristop in rekreacijo vseh družinskih članov.

Na Cooperjev test vabimo vse od aktivnih do nekativnih, tistih, ki tečete ali ne tečete ali bi radi le preverili svojo telesno pripravljenost. Cilj ni tekmovanje ampak PREVERJANJE SVOJIH SPOSOBNOSTI!!!
Premagati boste morali 2400m oz. 6 krogov na atletski stezi. 

ČASOVNICA: 
17:30 zbor udeleženecev, prijave in ogrevanje
18:00: Štart otroških tekov na 200m in 600m 
18:15 Štart 2400m Ženske
18:30 Štart 2400m Moški

PRIJAVE: Prijave na povezavi https://forms.gle/uywexpe1rcPfGPwG6 Prijave na licu mesta najmanj 15′ pred štartom. 

PRIJAVNINA: Člani FIT KLUBA brezplačno. NEČLANI KLUBA: 10 eur, Otroci brezplačno

POMEMBNO: Udeležba na testu je na lastno odgovornost. Priporočamo, da se pred preizkusom preizkusa posvetujete s svojim zdravnikom. Vsak se udeležuje preizkusa na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za morebitne posledice!

Prireditev podpira Mestna občina Novo mesto in Erdinger Alkoholfrei.

Loading