SILVESTROVANJE FIT KLUBA 2019

Tradicionalni zaključek sezone je letos potekal v Lavričevi koči na Gradišču pri Stični. Predtem smo tako kot vsako leto opravili pohod, katerega je vodil lokalni vodič in tudi ultra maratonec Toni Vencelj. Ogledali smo si skrite konce v prelepi naravi v katerih smo bili večina prvič. Ogledali smo si motokros progo, pot pa je prečkala tudi traso teka po Lavričevi poti, katerega je teklo kar nekaj naših tekačev. Toni je poskrbel za postojanko, kjer je poskrbelo za degustacijo tekaških piv Stezičar in Višinc.

Letošnji izbor rekreativca leta je bil zelo napet. Vsak od nominiranih pa bi si lahko zaslužil nagrado. Na koncu je po tesnem dvoboju postal rekreativec leta 2019 Aleš Primc. Aleš je zmagal tudi preko spletnega glasovanja. Letošnja sezona je bila nadvse uspešna, saj je porušil osebne rekorde na vseh razdaljah, bil priden in discipliniran na treningih in kot kaže tudi zelo priljubljen pri članih

Rekreativka leta 2019 je postala Petra Butalin, ki je letošnjo sezono kronala z uspešnimi rezultati, pravim pristopom in izjemnim časom v polmaratonu.

REKREATIVEC LETA 2019 ALEŠ PRIMC ter REKREATIVKA LETA 2019 PETRA BUTALIN.

Komisija je razglasila tudi novinca in novinko leta 2019. To sta postala Jana Oražem Lovrenčič ter Jure Gašperšič.

Nagrado za trud je prejela Nina Kobe. Nagrado za izjemne dosežke pa so prejeli: Ambrož Rožman za triatlon Reggio Emillia 9:27:20, 3:01:57 New York maraton ter 1:23:56 Istrski polmaraton , Miran Kovačič za 2:53:45 Praga maraton ter 2:58:29 New York maraton, ter Igor Štrbenc za 2:58:49 New York maraton ter 3:05:21 Praga maraton.

Vsak je pokazal svojo letošnjo medaljo, ki mu največ pomeni.Krstili smo nove člane in dva maratonca. V plesnem tekmovanju sta zmagala Domen in Petra. Čestitke.