15. ŠPORTNI TABOR MEDULIN

Jubilejni 15. Športni tabor je odlično uspel. Štiri dni popolne sprostitve. Ne ležali sicer nismo, a smo letos bili aktivni ravno prav. Južni veter nas je prvi dan obdaril z jodom in morskimi dišavami. Slana voda v bazenu pa je dodatno prečistila naša pluča in sluznico. Fartlek je potekal v zelo lepem skoraj vročem vremenu. Napredovali smo v tehniki plavanja in se naučili nekaj novih “trikov”.

Kolesarski izlet je bil namenjen sobotnemu regeneracijskemu dnevu. Franci se je odločil za solo na specialki, saj je krstil novo rdečo raketo.Opazili smo, da so naši otroci postali zelo hitri na kolesih, a da jim je ob toliko aktivnostih kaj kmalu zmanjkovalo sladkorja. Zato so zadnje dneve zajtrkovali in večerjali najmanj 2x 😁. Športni tabor brez telefonov za otroke je bil prava odločitev, zato bomo s tem nadaljevali. Prav lepo je bilo videti ko so se zopet igrali skrivalnice.

Nedeljska dolžina je bila izziv – predvsem v glavi. Odpraviti se ven, ok pada po strani ni bilo lahko. A kaj kmalu smo spoznali, da je bila skrb odveč in da nas dež ni niti malo oviral. No za veter v hrbet se nismo pritoževali. Nazaj smo morali pokazati odločnost in trdoživost. K sreči je bilo nekaj zadnjih km lažjih, zaradi vetra v hrbet. Sreča spremlja hrabre.